Overnachten

Stadsherberg De Poshoorn is een kleinschalige stadsherberg met in totaal 11 kamers, gelegen in een van de oudste panden van Maastricht. Wij bieden 9 tweepersoonskamers, 1 driepersoonskamer en 1 vierpersoonskamer. Of u nu komt logeren met uw geliefde, een familielid, het hele gezin of vrienden; Stadsherberg de Poshoorn biedt u vele mogelijkheden.

Stadsherberg de Poshoorn is gelegen op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station en binnen 10 minuten staat u op het bekendste plein van Nederland; Het Vrijthof!

In onze tapperij op de begane grond heten wij u van harte welkom om de dag goed de starten met een heerlijk ontbijt maar ook voor lunch, een gezellige borrel of een klein diner ontvangen wij u graag!

Komt u gezellig bij ons logeren? Aarzel niet langer en boek hier uw gewenste kamer!

Bekijk kamers en prijzen 

De kamers
Tweepersoons budget kamer (12-15 m2)
Deze kamers zijn voorzien van twee eenpersoonsbedeen, televisie, gratis wifi en een badkamer voorzien van een douche, toilet en wasbak.

Tweepersoons standaard kamer (16-18 m2)
Deze kamers zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden, televisie, gratis wifi en een badkamer voorzien van een douche, toilet en wasbak. Tevens hebben een aantal kamers een klein zitje.

Driepersoonskamer (25 m2)
Deze kamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden tegen elkaar geschoven en een los éénpersoonsbed, televisie, gratis wifi en een badkamer voorzien van een douche, toilet en wasbak.

Vierpersoonskamer (30 m2)
Deze kamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden tegen elkaar geschoven en twee losse éénpersoonsbedden, televisie, gratis wifi en een badkamer voorzien van een douche, toilet en wasbak. Tevens is deze kamer voorzien van een ruime zithoek.

Uiteraard zijn alle bedden netjes voor u opgemaakt en ontvangt u van ons fijne handdoeken. Eveneens zijn de badkamers voorzien van handzeep, shampoo/douchegel, toiletpapier, tissues en hygiëne zakjes.

Voor alle kamers dient u trappen te lopen, ze zijn allen gelegen in het monumentale pand boven en achter onze tapperij. (er is geen lift aanwezig in onze stadsherberg)

Check-in / check-out
U kunt bij ons inchecken tussen 13.00 en 23.00 uur.
Uitchecken kan tussen 09.00 en 10.30 uur. 

Ontbijt
Alle dagen van de week kunt u in onze tapperij ontbijten tussen 09.00-12.00
Groot ontbijt €12,50 p.p. (alleen voor hotelgasten)

Parkeren
Op de Stationstraat kunt u betaald parkeren tegen een tarief dat door de gemeente wordt bepaald. (prijspeil 2017 €2,60 per uur) Let op, u kunt op straat maar 2 uur lang parkeren. Tevens kunt in de Q-park garage Colonel, Qpark de Griend, Qpark Plein 1992 of bij P&R op centraal station langdurig parkeren.

Bereikbaarheid 
Stadsherberg de Poshoorn ligt op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station Maastricht

 

Roken

Roken is verboden op de kamers, hierop staat een boete van €50,- mocht dit wel gebeuren

Extra's
Babybedje / Babybed gratis 
 
Huisdieren
Helaas zijn huisdieren wegens hygiëne niet welkom in onze stadsherberg.

Toeristenbelasting / reserveringskosten
€3,24 per persoon, per dag.

Creditcard garantie

Ter bevestiging van de boeking vragen wij je een creditcard formulier in te vullen, hier wordt niks op doorbelast maar geld puur als garantstelling van de boeking.

Vragen? Aarzel dan niet en bel ons dan tussen 9.00 uur en 24.00 uur op +31 43 321 7334  of mail naar info@poshoorn.nl.

Reserveren

s.

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden